انواع باند از لحاظ کارایی

توضیحات:

  • به نام خدا

    وقتی درباره انواع بلندگو صحبت می کنیم ، سوال این است که ما چه می خواهیم؟ برای پاسخ به این سوال ، ما باید بدانیم که می خواهیم از آن ها برای چه استفاده کنیم.

    آیا ما آن را در اتاق خواب یا اتاق نشیمن مستقر می کنیم؟ آیا می خواهیم از آن ها در فضای بسته استفاده کنیم یا در فضای باز؟ آیا می خواهیم بلندگوها را برای موسیقی یا فیلم تنظیم کنیم؟ همان طور که مشاهده می کنید ، موارد استفاده از بلندگوها به اندازه انواع بلندگوها متنوع است. پس از کجا شروع کنیم؟

    ابتدا باید دقیقاً نحوه استفاده از آنها را تعیین کنید، پس از پاسخ دادن به این سوال ، می توانید تعیین کنید کدام نوع بلندگو برای نیاز شما مناسب است.

    در ادامه انواع مختلف باندها و بلندگوها بررسی می شوند تا با کارایی و مشخصات آن ها به صورت کامل آشنا شوید . در هنگام خرید بتوانید انتخاب درستی کنید.

     

    ۱. بلندگوهای ساب ووفر

    ساب ووفر نوعی بلندگو است که فقط یک کارایی دارد ، آن هم برای ایجاد صدا با فرکانس بسیار پایین . ساب ووفر با دامنه ای از ۲۰ تا حدود ۲۰۰ هرتز یک بلندگوی همه جهته است.

    معنی این امر این است که واقعاً مهم نیست که این نوع بلندگو را کجا قرار دهید. این به این دلیل است که گوش انسان بازه امواج صوتی بین ۲۰ تا ۲۰۰ هرتز را نمی شنود، و فقط آن ها را احساس می کند.

    امروزه حتی سیستم بلندگوهای رومیزی نیز به نوعی ساب ووفر دارند. به طور معمول ، این نوع بلندگو را در برخی سیستم های صوتی اتومبیل خواهید یافت ، اما آن ها در بلندگوهای سینمای خانگی واقعاً عالی هستند.

    همچنین وقتی با یک سیستم فراگیر و با کیفیت ترکیب شود ، می تواند نحوه تماشای فیلم را برای همیشه تغییر دهد.

    همانند باندهای مانیتورینگ ، ساب ووفرها نیز دارای انواع مختلفی هستند که از نوع مجهز به منبع تغذیه و بدون منبع تغذیه تشکیل شده اند.

    ساب ووفرهای بدون منبع تغذیه که به عنوان ساب ووفرهای غیرفعال نیز شناخته می شوند ، به یک آمپلی فایر (تقویت کننده) یا گیرنده نیاز دارند تا توان کافی برای خروجی این بلندگوها را به سطح مطلوب برساند.

     

    ۲. بلندگوهای مانیتورینگ

    اسپیکر مانیتورینگ بلندگوهایی هستند که به بهترین نحو و به صورت حرفه ای فرکانس های صوتی را به گوش می رسانند. باندهای مانیتوری که به توانایی خود در تولید واژگان و موسیقی به وضوح مشهور هستند ، برای گوش دادن گاه به گاه یا نواختن سازها به خوبی بهینه شده اند.

    دو نوع اسپیکر مانیتورینگ وجود دارد ، مجهز به منبع تغذیه و بدون منبع تغذیه. مانیتورهای مجهز به منبع تغذیه فقط به دیوار متصل می شوند . از آنجا که آن ها دارای منبع تغذیه داخلی هستند ، صدای وزوز را به بلندگوها اضافه می کنند.

    اسپیکرهای مانیتوری (که به آن ها اسپیکرهای استودیویی غیرفعال نیز معروف هستند) برای تأمین انرژی به نوعی منبع خارجی احتیاج دارند. این ها بلندگوهایی هستند که به طور معمول از دوران قدیم مورد استفاده قرار می گرفته اند ، که دارای دو سیم ، یکی قرمز و دیگری سیاه بوده اند . همچنین آن ها به اندازه بلندگوهای مجهز به منبع تغذیه صدای وزوز ندارند.

     

    ۳. بلندگوهای رایانه

    هنگامی که رایانه ها برای اولین بار بلندگو درون خود داشتند ، آنها بلندگوهای کوچکی بودند که به مادربرد متصل بودند. آن ها به سرعت مجهز به کارت صدا شدند که به شما امکان می دهد هدفون یا بلندگوهای خود را به برق وصل کنید و از آن ها استفاده نمایید. ولی بلندگوهای بسیاری قویی نبودند.

    نسل فعلی باندهای رایانه معمولاً به سبک ۲.۱ (۲ بلندگو و ۱ ساب ووفر) ارائه می شوند، که برای شنوندگانی که گاهی اوقات، هنگام کار دوست دارند  Spotify (اسپاتیفای) یا (آیتونز) iTunes خود را در پس زمینه داشته باشد ، بسیار مناسب است.

    برای علاقه مندان به بازی ، سیستم های فراگیر ۵.۱ یا حتی سیستم کاملا همه جانبه ۷.۱ در دسترس است. این سیستم ها اساساً سیستم های مناسب بازی هستند که با یک USB از ساب ووفر به کامپیوتر متصل می شوند.

     

     

    ۴. بلندگوهای ایستاده کف

    وقتی صحبت از انواع بلندگوها می شود ، اکثرا اسپیکر کف ایستاده را به یاد می آوریم. هنگام خرید برای سیستم سینمای خانگی بیشتر کیفیت صدایی که بلندگو تولید می کند برایتان اهمیت داشته باشد.

    باند های سینمای خانگی در حدود ۱۲۱.۹ سانتی متر ارتفاع (هر چند بعضی از آن ها ارتفاع بیشتری دارند) دارد اما در هر جای اتاق کاملاً قابل مشاهده خواهند بود. باندهای ایستاده کف مدل های مختلفی با طیف گسترده ای از صدا دارند. همان طور که در قسمت بلندگوها در بالا ذکر شد ، این نوع بلندگوها یک تویتر ، مید رنج و ووفر را شامل می شوند.

    در برخی از مدل ها برای آن که طیف کاملی از صدا را داشته باشند ساب ووفر ها را اضافه می کنند. اکثر بلندگوهای ایستاده روی زمین منبع تغذیه ندارند و به گیرنده یا (آمپلی فایر) نیاز دارند.

     

    ۵. بلندگوهای قفسه کتاب

    ما کاملاً مطمئن هستیم که نیازی به تعریف کردن از باندهای قفسه کتاب از نظر فنی نداریم (همان طور که از نام آن درک ساده ای بر می آید) ، پس با سرعت به معرفی این بلندگو می پردازیم. در یک سینمای خانگی ، این بلندگوها اندازه متوسطی دارند.

    آنها بلندگوهای جهت دار هستند ، و می تواند در دو طرف تلویزیون یا پشت سر شما به عنوان بلندگوهای فراگیر قرار گیرد. ارتفاع آن ها تقریباً ۱۲.۷ سانتی متر است ، و معمولاً دارای ۲ بلندگو (۱ مید رنج و ۱ تویتر) هستند که به عنوان بلندگو دو طرفه نامیده می شود.

    درست مانند بلندگوهای ایستاده روی زمین ، اینها به یک آمپلی فایر (تقویت کننده) یا گیرنده برای کار نیاز دارند.

    ۶. بلندگوهای کانال مرکز

    باندهای کانال مرکز شبیه به یک بلندگوی ایستاده در کنار تلویزیون یا در بالای تلویزیون است. برای سینمای خانگی ، واقعاً نیازی به آن نیست، زیرا بلندگوهای تلوزیون باید به تنهایی صدای با کیفیتی به شما بدهند.

    با این حال ، اضافه شدن یک اسپیکر کانال مرکز می تواند صدای بلندگوهای تلوزیون را بهبود بخشد. بلندگوی کانال مرکز معمولاً دارای ۲ بلندگوی میانه بیس است که یک تویتر در مرکز (MTM) دارد. شکل های دیگری از این نوع بلندگوهای کانال مرکزی وجود دارد ولی نوع متداول آن ها به همین صورت می باشد که گفته شد.

     

     

    ۷. بلندگوهای داخل دیوار / سقفی

    نصب بلندگوهای با کیفیت در داخل دیوار یا سقف ممکن است کمی دشوار باشد و زیاد مقرون به صرفه نیست ، اما قدم زدن از اتاق به اتاق دیگر در خانه به همراه شنیدن موسیقی در اطراف شما واقعاً هیجان انگیز است.

    همان طور که گفته شد ، اسپیکر دیواری / سقفی برای خانه ای که فضای کف آن کوچک و محدود است بسیار مناسب می باشد. برای این نوع بلندگوها نصب حرفه ای توصیه می شود زیرا سیم ها را از سقف و دیوار باید عبور می دهید و اگر به صورت حرفه ای نصب نشود ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد.

    همچنین اکثر بلندگوهای داخل سقف / دیواری با یک پوشش برای مخفی کردن بلندگو در دیوار / سقف و تولید صدای با کیفیت هنگام قرار گرفتن در سطح ، ارائه می شوند.

     

     

    ۸. بلندگوهای روی دیوار

    ویژگی خوبی که باندهای روی دیوار، می توانند داشته باشند نصب آن ها ، بدون آنکه حفره یا سوراخ های بزرگی روی روی دیوار یا سقف ایجاد بشود ، است و به این معنی است که می توانید آن ها را در هر کجا که دوست دارید نصب کنید.

    در محیط های بسته ، نصب بلندگوها در گوشه های دیوار به شما این امکان را می دهد که از خرید بلندگوهای ایستاده در کف کاملاً صرف نظر کنید. برای نصب آسان آن ها می توانید از براکت ها استفاده کنید.

    فقط پنهان کردن سیم ها مقداری سخت و مشکل است. آن ها در رنگ ها و سبک های متنوعی ارائه می شوند ، بنابراین برای تطبیق دکوراسیون شما مشکلی ایجاد نمی کند.

    بعضی از مدل های بلندگوهای روی دیوار از منبع تغذیه استفاده نمی کنند ، بنابراین برای اتصال آن ها باید یک تقویت کننده یا گیرنده داشته باشید. بنابراین باید یک تقویت کننده برق یا گیرنده داشته باشید تا آن ها را به برق وصل کنید.

     

     

    ۹. بلندگوهای ماهواره ای

    اندازه باندهای ماهواره ای به طور معمول کوچکتر از بلندگوهای ایستاده یا باندهای قفسه های کتاب است . به عنوان بخشی از یک سیستم ، آن ها سیم کشی می شوند و نیاز به منبع تغذیه دارند.

    ساب ووفر یک منبع تغذیه معمولی برای اسپیکر های ماهواره ای است. بسته به میزان فضای موجود ، اکثر مدل ها دارای یک براکت نصب هستند ، با یک براکت نصب می شوند ، بنابراین می توانید آن ها را در هر جایی از کف تا سقف قرار دهید.

     

     

    ۱۰. بلندگوهای بلوتوثی

    بلندگوهای بلوتوث، قابلیت حمل و نقل در اطراف خانه و حیاط را برای شما فراهم می کند تا گزینه مناسبی برای نیازهای صوتی شما باشد. بلندگوی بی سیم بلوتوث می تواند به موبایل یا دستگاه گیرنده شما متصل شود و صدایی با کیفیت بالاتری تولید کند.

    بیشتر بلندگوهای بلوتوث باید به یک پریز برق متصل شوند ، به استثنای بلندگوی بلوتوث بی سیم که می توانید آن را شارژ کنید.

     

    ۱۱. بلندگوهای فضای باز

    این نوع بلندگوها به گونه ای طراحی شده اند که ضد آب و هوا بوده و حتی برخی به گونه ای طراحی شده اند که در حیاط شما به صورت سنگ پنهان می شوند. می توانید آنها را به صورت سیستمی یا یک بلندگو بسته به خواسته های شما در خارج از محیط تهیه کنید.

    برخی از سیستم های فضای باز با ساب ووفر و چندین مید رنج و تویتر ارائه می شوند تا کل حیاط و محیط را پوشش دهند. جعبه های بلندگو در فضای باز برای مقاومت در برابر گرما و رطوبت ، همچنین اشعه ماورا بنفش ساخته شده اند و سیم ها در داخل محفظه مقاوم در برابر هوا به بلندگو وصل می شوند.

     

     

    ۱۲. بلندگوهای فراگیر

    باندهای فراگیر جزئی جدایی ناپذیر از هر سیستم اسپیکرهای سینمای خانگی است. اعداد ۵.۱ و ۷.۱ در این نوع بلندگو ها معنای متفاوتی دارند ، اما آیا می دانید در واقع معنی آن ها چیست؟

    اصولاً ۳ بلندگو است که با بیننده یا شنونده با آن روبه رو می شود. کاری که فراگیر انجام می دهد اضافه کردن ۲ یا چند کانال (بلندگو) به پشت است برای ایجاد یک محیط صوتی ۳۶۰ درجه.

    از پخش چند کاناله برای ارسال صدای صحیح به بلندگوی صحیح در زمان صحیح استفاده می شود. اسپیکر فراگیر ۵.۱ یک کانال مرکزی است ، کانال های جلو و چپ و راست ، کانال های فراگیر چپ و راست در کنار و ساب ووفر. بنابراین به سادگی دارای ۵ بلندگو و یک ساب ووفر است.

    سیستم فراگیر ۵.۱ صدای عقب و جانبی را در ۲ بلندگو ترکیب می کند. سیستم فراگیر ۷.۱ دقیقاً مانند ۵.۱ است ، اما صدای عقب و جانبی را به ۴ بلندگو مجزا جدا می کند.

     

     

    ۱۳. بلندگوهای نوارهای صدا

    ما زمان زیادی را صرف معرفی باندهای نوارهای صوتی نخواهیم کرد. از بین انواع بلندگوها ، این یکی ترکیبی است. چون یک بلندگوی ایستاده کف و افقی است. صدایی فراگیر با استفاده از چندین بلندگوی کوچکتر مانند ووفر را دارد .

    به طور معمول کیفیت صدا در فرکانس های پایین بیس وجود ندارد،اما امروزه می توانید از آن ها با ساب ووفر ها و بلندگوهای فراگیر برای داشتن کیفیت مطلوب استفاده کنید.

     


  • تهیه و تنظیم توسط اجاره و کرایه باند
    تماس : 09123722683- 021 44285741
    انتشار مطلب در :